Over Ons

Stichting Dans Leusden is in 2002 opgericht met als doel het dansplezier in Leusden te stimuleren en te bevorderen. De danslessen zijn toegankelijk voor jong en oud. Wij geven ook stijldansles aan senioren en laten kinderen kennismaken met stijldansen tijdens danslessen op basisscholen in Leusden. Ook geven wij privélessen aan wedstrijddansers. Omdat wij een stichting zijn kunnen wij werken met scherpe tarieven.

Stichting Dans Leusden is de enige dansschool in Leusden die volledig gediplomeerd is om les te geven in stijldansen. De lessen worden op professionele wijze en met passie voor dansen gegeven, door o.a. Hans Blaauw en Agnes Blaauw. Stichting Dans Leusden heeft aan de wieg gestaan van meerdere dansparen die zowel in het verleden als nu nog steeds op het hoogste wedstrijdniveau dansen. Deze dansparen en oud-leerlingen vertellen u verderop graag over hun ervaring met Stichting Dans Leusden.

Het bestuur

Achter de schermen is een nieuw bestuur opgericht om de Stichting verder te ontwikkelen. We willen de leden graag aan jullie voorstellen:

Agnes Blaauw (voorzitter/penningmeester en contactpersoon)

Esther Brouwer (secretaris)

Esther van Breda (algemeen)

Ingeborg Zigterman (algemeen)

Onze vrijwilligers

Onze Stichting kan alleen bestaan dankzij het werk van vele vrijwilligers. Zij bereiden de danszalen voor door opruimen, vegen, muziek klaar te zetten, ze draaien bardiensten, helpen bij evenementen, ondersteunen met voordansen of meedansen.

Een groot dankjewel aan: Anita Morelisse, Bert Bruins, Chantal Merkx, Paul Merkx, Sander Kreeft, Mirthe Gelijsteen en Cynthia de Lange. Fantastisch dat jullie zoveel werk verzetten!